Το Fabledom ετοιμάζεται για την πλήρη κυκλοφορία του

To city builder της Grenaa Games και Dear Villagers, το Fabledom πρόκειται να αποχωρήσει από την Early Access φάση και να κυκλοφορήσει επίσημα για υπολογιστή μέσω Steam και Epic Games Store, ακολουθούμενη από κυκλοφορίες για PlayStation 5, Xbox Series και Switch σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Από την αρχική κυκλοφορία του Early Access στις 13 Απριλίου 2023, το Fabledom έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία, πουλώντας πάνω από 150.000 μονάδες και επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό 89% “Πολύ θετικό” συνολικές αξιολογήσεις χρηστών.

Με την πρόσφατη εισαγωγή της ενημέρωσης “A Wedding in a Chateau” στο Steam Early Access, οι παίκτες έχουν πρόσβαση σε νέους μηχανισμούς και δομές. Οι αξιοσημείωτες προσθήκες περιλαμβάνουν το διάσημο Κάστρο και τη ρομαντική αίθουσα γιορτών, επιτρέποντας στους παίκτες να ξεκινήσουν ένα ρομαντικό ταξίδι με αποκορύφωμα μια αξέχαστη γαμήλια τελετή. Αυτή η ενημέρωση προσθέτει βάθος και γοητεία στην εμπειρία του Fabledom, εμπλουτίζοντας την ενασχόληση του παίκτη με τον κόσμο του παιχνιδιού.

Η Grenaa Games, γνωστή για την αφοσίωση και το πάθος της, επεκτείνει συνεχώς τον μαγευτικό κόσμο του Fabledom σε όλη τη φάση της Early Access. Από τη βελτίωση των επιλογών ρομαντικού ταξιδιού και διπλωματίας μέχρι την εισαγωγή νέων συναντήσεων παραμυθιού, η Grenaa Games έχει εξασφαλίσει ότι υπάρχει πάντα κάτι μαγικό να ανακαλύψετε στο Fabledom.

Καθώς το Fabledom βγαίνει από την Early Access, η πολυαναμενόμενη έκδοση 1.0 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε υπολογιστή στις 13 Μαΐου 2024.