Σύντομα η κυκλοφορία του ελληνικού Skaramazuzu

Η Ιphigames ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της νέας της παραγωγής, του Skaramazuzu. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα και ένα επίσημο δελτίο τύπου για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το νέο παιχνίδι, σχεδιασμένο εξ ολοκλήρου από την ελληνική ομάδα ανάπτυξης και αποτελεί μια ατμοσφαιρική 2D περιπέτεια.

Στο Skaramazuzu, οι παίκτες εισέρχονται σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο γεμάτο όνειρα και σκιές και καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις μεταξύ… ζωής και θανάτου! Ο πρωταγωνιστής Zuzu, μία αθώα ψυχή, έχει αναλάβει μια αποστολή λύτρωσης, με στόχο να ανακαλύψει το νόημα της ύπαρξης του.

Συναντώντας ιδιόρρυθμους και απρόβλεπτους χαρακτήρες, οι παίκτες λύνουν γρίφους και αντιμετωπίζουν δοκιμασίες ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια.

Διαθέτοντας πάνω από 20 τοποθεσίες συνδεδεμένες μεταξύ τους, το Skaramazuzu προσφέρει μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού είδους περιπέτειας. Το εύχρηστο σύστημα χειρισμού σε συνδυασμό με την ύπαρξη παραπάνω από 20 μοναδικών χαρακτήρων, μετατρέπουν το παιχνίδι σε μια συναρπαστική εμπειρία για τον παίκτη!

Tέλος, στο καθηλωτικό ταξίδι του Ζuzu την παράσταση κλέβουν τα ξεχωριστά ηχητικά εφέ και η πρωτότυπη μουσική επένδυση, που κάνουν αξέχαστη την κάθε στιγμή!

Το Skaramazuzu αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Steam στις 3 Απριλίου.