Ανακοινώθηκε το As We Descend

Η Coffee Stain, ο εκδότης του Valheim, αποκάλυψε ένα νέο έργο από την Box Dragon, ένα στούντιο που ιδρύθηκε από τους Kevin Chang και Karl Bergström, γνωστούς για την δουλειά τους στην Stunlock Studios.

Το πρώτο τους παιχνίδι, As We Descend, είναι ένα deck building card game σε ένα δυστοπικό «φεουδαρχικό αστικό τοπίο». Οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε turn-based μάχες με κάρτες ενώ εξερευνούν τον κόσμο για να συγκεντρώσουν πόρους και δυνάμεις για την καταπολέμηση απειλητικών τεράτων που απειλούν την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση για το As We Descend προέρχεται από τον Aleks Nikonov, έναν πρώην καλλιτέχνη της Riot Games. Ο Chang, ο διευθυντής του παιχνιδιού στην Box Dragon, εξέφρασε ενθουσιασμό για τα επερχόμενα κλειστά beta playtests, τονίζοντας τη σημασία των σχολίων των παικτών στη διαμόρφωση της εξέλιξης του παιχνιδιού.

Με τις φιλοδοξίες να δημιουργήσει ένα «S-tier roguelike deckbuilder», η ομάδα στοχεύει να προσφέρει μια φρέσκια και ουσιαστική εμπειρία για τους λάτρεις του είδους.

Η συνεργασία μεταξύ της Coffee Stain και της Box Dragon σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην πρωτοβουλία της Coffee Stain για υποστήριξη πρωτότυπων IP. Ως εκδότης δημοφιλών τίτλων όπως τα Valheim και Deep Rock Galactic, η Coffee Stain είναι έτοιμη να φέρει το As We Descend σε όλο τον κόσμο.

Με τις κλειστές beta δοκιμές να ετοιμάζονται, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού για να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση της εξέλιξής του.