Ρεκόρ πωλήσεων για το Satisfactory

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε βιντεοπαιχνίδια να μένουν για χρόνια σε Early Access. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις με κάποιες από αυτές να είναι το 7 Days to Die και το Satisfactory.

H Coffee Stain Studios ανακοίνωσε τους εορτασμούς της για το 5ο έτος του Satisfactory – το οποίο, όπως είπαμε, βρίσκεται ακόμα σε Early Access – την στιγμή που πλησιάζει στην πλήρη κυκλοφορία του.

Ο τίτλος που έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 5.5 εκατομμύρια αντίγραφα, εμπνέεται από την πετυχημένη φόρμουλα του Factorio βάζοντας τους παίκτες σε προοπτική πρώτου προσώπου και μας καλεί να μαζέψουμε πόρους ώστε να φτιάξουμε αντικείμενα, εργαλεία και αυτοματισμούς ώστε να μαζέψουμε παραπάνω πόρους και να επαναλάβουμε τα παραπάνω βήματα ώστε να φτιάξουμε την βέλτιστη βιομηχανία.

Τα νέα για αυτό το κατόρθωμα έρχονται παράλληλα με την ενημέρωση πως το Satisfactory θα κυκλοφορήσει πλήρως αν και η Coffee Stain δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τέλος, το Satisfactory αναβαθμίστηκε σε Unreal Engine 5 με την ομάδα να επικεντρώνεται στη «συνεργασία για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού».