Αλλάζει CEO η Devolver Digital

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση απολύσεων στην θυγατρική εταιρεία της Devolver Digital, Artificer, η αγαπημένη εταιρεία έκδοσης indie τίτλων ανακοίνωσε την αλλαγή του CEO της.

Ο απερχόμενος CEO, Douglas Morin αποχώρησε «στο πλαίσιο του επανασχεδιασμού για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ανάπτυξη της Devolver». Αντικαταστάθηκε από τον Harry Miller, ο οποίος είναι συνιδρυτής της εταιρείας και αποτέλεσε CEO και στο παρελθόν.

Ο Miller δήλωσε συγκεκριμένα:

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου και όλων στην Devolver, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Douglas για τη σημαντική αφοσίωση και τα επιτεύγματά του στη Devolver τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ενέργεια, η ηγεσία και η αποφασιστικότητα του Douglas ήταν ζωτικής σημασίας για την IPO και το πρόγραμμά μας για τη δημιουργία της υποδομής μας ως εταιρείας, με αποκορύφωμα τη συναρπαστική εξαγορά της System Era. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να επιστρέψω στο ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου. Είναι απίστευτη χαρά και τιμή να συνεχίσω να εργάζομαι με τη φανταστική και ταλαντούχα ομάδα της Devolver, δημιουργώντας έναν ισχυρό αγωγό διασκέδασης και δημιουργικότητας και φυσικά υλοποιώντας τη μακροπρόθεσμη αναπτυξιακή μας στρατηγική.

H Devolver Digital φαίνεται να υποδέχεται μια δυνατή χρονιά και, εκτός αν ξανακούσουμε για απολύσεις μέσα και σε αυτή, ετοιμάζει τίτλους όπως τα Pepper Grinder, Children of the Sun και το πολυαναμενόμενο The Plucky Squire.