Ρεκόρ πωλήσεων για το Football Manager 2024 

Το Football Manager έχει εδραιώσει την κατάστασή του ως θεσμός στον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών με το πρόσφατο ορόσημο του Football Manager 2024.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος κατάφερε να σημειώσει τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της σειράς, με πάνω από επτά εκατομμύρια παίκτες σε λιγότερο από 100 ημέρες από την κυκλοφορία του. Αυτό το επίτευγμα αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της Sports Interactive στη βελτίωση και την επέκταση του παιχνιδιού με την πάροδο των ετών, σε συνεργασίες της με μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους και επωνυμίες παγκοσμίως, μετά την εξαγορά της από τη SEGA.

Ο διευθυντής του στούντιο Miles Jacobson εξέφρασε τεράστια υπερηφάνεια για αυτό το επίτευγμα, τονίζοντας την εξέλιξη του παιχνιδιού από ένα έργο πάθους σε ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Η δέσμευση της Sports Interactive στην προσβασιμότητα και τη συμμετοχή είναι εμφανής στις συνεχείς προσπάθειές της να βελτιώσουν το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου του φιλόδοξου πολυετούς έργου για την ενσωμάτωση του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Με όλες τις νέες προσθήκες και την προσβασιμότητα του τίτλου, το Football Manager έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στο παγκόσμιο κοινό του, με την Ασία να περιλαμβάνει πλέον το 20% των παικτών. Ο Jacobson αποδίδει αυτή την ανάπτυξη όχι μόνο στην αφοσίωση του στούντιο αλλά και στην αταλάντευτη υποστήριξη της κοινότητας των παικτών, τονίζοντας τον ρόλο του παιχνιδιού ως πηγής διαφυγής και εκπλήρωσης για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Παρά τη μνημειώδη επιτυχία και ανάπτυξη του Football Manager, ο Jacobson παραμένει προσγειωμένος στην αρχική αποστολή του στούντιο, δηλαδή να παρέχει στους παίκτες συναρπαστικές εμπειρίες και μια πλατφόρμα για να δημιουργήσουν τις δικές τους ποδοσφαιρικές ιστορίες και όνειρα, επιβεβαιώνοντας τη διαρκή επίδραση του παιχνιδιού σε μεμονωμένους παίκτες εν μέσω των ευρύτερων επιτευγμάτων του.

Το Football Manager 2024 είναι διαθέσιμο στο Steam.