Νέα καθυστέρηση για το The Thaumaturge

H 11-bit studios και η Fool’s Theory ανακοίνωσαν πως το επερχόμενο turn-based RPT τους, The Thaumaturge θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει για άλλη μια φορά.

Σύμφωνα με την 11 Bit Studios, το παιχνίδι είναι ήδη έτοιμο αλλά η εκδότρια εταιρεία αποφάσισε πως είναι καλύτερο να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε έναν μήνα που δεν είναι τόσο γεμάτος με παιχνίδια.

Το The Thaumaturge λαμβάνει χώρα στην Πολωνία στις αρχές του 20ου αιώνα, μετά την προσάρτηση από τη Ρωσία. Η Βαρσοβία εδώ είναι μια πόλη με εμφανείς αντιθέσεις εκεί όπου η φτώχεια και ο χουλιγκανισμός είναι μερικές από τις αποχρώσεις που έρχονται σε αντίθεση με τον υψηλό κοινωνικό πλούτο. Ένα μέρος όπου τα ατομικά συμφέροντα έρχονται συχνά σε σύγκρουση και όπου η μεγάλη ευκαιρία ενός ανθρώπου μπορεί να σημαίνει τον πρόωρο χαμό ενός άλλου.

Το The Thaumaturge χαρακτηρίζεται από την υπερφυσική χροιά του, αφού οι Θαυματουργοί είναι αφέντες που διαχειρίζονται υπερφυσικά όντα γνωστά ως Salutors προκειμένου να ελέγξουν άλλους ανθρώπους, να μάθουν μυστικά και να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εμπόδια συναντήσουν.

Έτσι, το The Thaumaturge θα κυκλοφορήσει σε υπολογιστές στις 4 Μαρτίου 2024, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Η ομάδα μας έχει λάβει ήδη τον Review Code από την εκδότρια εταιρεία και αυτό το παράθυρο κυκλοφορίας θα μας επιτρέψει να του ρίξουμε μια καλύτερη ματιά για να σας μεταφέρουμε την γνώμη μας.