Οι Iron Maiden έρχονται στο Dead by Daylight

Η Behavior Interactive ανακοίνωσε την τελευταία της συνεργασία για το Dead by Daylight, και αυτή την φορά έχουμε τον Eddie, την μασκότ των Iron Maiden.

Αυτή η συνεργασία εισάγει την εμβληματική μασκότ των Iron Maiden, Eddie, στο παιχνίδι μέσω μιας νέας συλλογής ρούχων εμπνευσμένη από διάφορες μορφές του Eddie σε όλη την ιστορία του συγκροτήματος. Η συλλογή περιλαμβάνει εμφανίσεις όπως The Dredge, The Doctor, The Deathslinger και The Oni, που το καθένα αποτίει φόρο τιμής σε διαφορετικές ενσαρκώσεις του Eddie. Επιπλέον, οι πρωτότυποι Survivors του Dead by Daylight μπορούν να φορέσουν νέα μπλουζάκια Iron Maiden, μερικά από τα οποία επιφυλάσσουν εκπλήξεις για να ανακαλύψουν οι παίκτες.

Η συλλογή Iron Maiden είναι τώρα διαθέσιμη για αγορά στο Dead by Daylight, προσφέροντας στους παίκτες όχι μόνο αυτά τα cosmetics, αλλά και το κλασικό κομμάτι Fear of the Dark των Iron Maiden, κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα cosmetics είναι εξοπλισμένο στο lobby του αγώνα.

Αυτή η συνεργασία έρχεται ζεστή μετά την ανακοίνωση του επερχόμενου τμήματος του Dead by Daylight, All Things Wicked, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου. Αυτό το πρωτότυπο κεφάλαιο παρουσιάζει έναν νέο δολοφόνο γνωστό ως The Unknown, μαζί με έναν νέο Survivor που ονομάζεται Sable Ward. Τους συνοδεύει ο νέος χάρτης Greenville Square, μια πόλη βουτηγμένη σε μια σκοτεινή και θανατηφόρα ιστορία.