Νέες πληροφορίες & gameplay για το Judas

H Ghost Story Games σε συνεργασία με διάφορα μέσα ενημέρωσης, έδωσαν στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες και gameplay από το επερχόμενο first-person narrative-driven shooter, Judas.

Η υπόθεση του παιχνίδιου επικεντρώνεται γύρω από την Judas, μια γυναίκα που “επανατυπώνεται” μετά τον θάνατό της στο Mayflower, ένα διαστημόπλοιο που μεταφέρει τα τελευταία απομεινάρια της ανθρωπότητας προς ένα νέο πλανήτη. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες αλληλεπιδρούν με τους ηγέτες του πλοίου, λαμβάνοντας αποφάσεις που επηρεάζουν την πλοκή.

Στο Judas, οι παίκτες θα εμπλακούν με τρεις ψηφιακές προβολές —Tom, Nefertiti και Hope—με τη καθεμία να προσφέρει διαφορετικές συμμαχίες και αφηγηματικές διαδρομές ανάλογα με τις ενέργειες και την εξερεύνηση του παίκτη στον μη γραμμικό κόσμο του παιχνιδιού.

Αυτοί οι χαρακτήρες, που απεικονίζονται από τον Troy Baker, μεταξύ άλλων, θα αντιδρούν δυναμικά με την Judas, διαμορφώνοντας την εμπειρία διαφορετικά με κάθε playthrough.

Επιλέγοντας να αναλάβετε αποστολές για έναν από αυτούς τους χαρακτήρες θα αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν οι άλλοι δύο – σε σημείο που μπορεί να εμφανιστούν για να σαμποτάρουν την πρόοδό σας. Τελικά, δεν θα μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ τους και πρέπει να επιλέξετε μια πλευρά.

Για άλλη μια φορά, δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένουμε ότι το Judas θα κυκλοφορήσει πριν από τον Απρίλιο του 2025.