Ανακοινώθηκε το Hellgate: Redemption

Η Lunacy Games, ένα στούντιο που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022 από τον δημιουργό του Hellgate: London, Bill Roper, υπέγραψε συμφωνία άδειας χρήσης με τη HanbitSoft για τη δημιουργία ενός νέου AAA παιχνιδιού στο franchise για κονσόλες και υπολογιστές.

Με την κωδική ονομασία Hellgate: Redemption, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε ένα άγνωστο μέρος της εναλλακτικής ιστορίας του franchise.

O CEO και συνιδρυτής Bill Roper δήλωσε:

Ονειρευόμουν να επιστρέψω στο franchise που δημιουργήσαμε το 2007 για πολλά πολλά χρόνια. Πάντα ένιωθα ότι είχα ημιτελή δουλειά με το Hellgate IP, γι’ αυτό και η κωδική ονομασία μας για το έργο είναι Hellgate: Redemption.

Χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, cloud-based game servers, όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις και εξαιρετικές συνεργασίες συν-ανάπτυξης, διαθέτουμε κάθε δολάριο ανάπτυξης προς το παιχνίδι και την καινοτομία. Διατηρούμε τα βασικά στοιχεία παιχνιδιού και του lore του Hellgate: London στον τρέχοντα σχεδιασμό μας, αλλά πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική νέα εμπειρία που θα εκμεταλλεύεται τις πολυάριθμες προόδους που έχει δει η βιομηχανία τα τελευταία 17 χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού παιχνιδιού.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον τίτλο και το gameplay του.