Μέσα στο 2024 το Star Wars: Outlaws

Η Ubisoft, μαζί με τις δηλώσεις για το Skull and Bones, έκανε μερικές ακόμα ανακοινώσεις για άλλους τίτλους που έχει υπό ανάπτυξη όπως το Star Wars: Outlaws.

Συγκεκριμένα, η Ubisoft ανακοίνωσε ευχάριστα νέα για το παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα Star Wars παιχνίδια μετά το “Star Wars: Jedi Survivor”.

To Star Wars: Outlaws θα είναι ένα open-world παιχνίδι, που σημαίνει ότι προσφέρει μια εκτεταμένη και ελεύθερη περιοχή εξερεύνησης για τους παίκτες, χωρίς περιορισμούς στην κίνηση ή τις δραστηριότητες. Η πλοκή του παιχνιδιού τοποθετείται μεταξύ των γεγονότων των ταινιών “The Empire Strikes Back” και “The Return of the Jedi”. Ο παίκτης υποδύεται την Kay Vess, μια χαρακτήρα παρόμοια με τον Han Solo, και εξερευνά το σύμπαν του Star Wars με τους συντρόφους της, συμπεριλαμβανομένου του πλάσματος Nix και του droid ND-5.

Η εταιρία επιβεβαίωσε μέσω της πρόσφατης οικονομικής της έκθεσης ότι το Star Wars: Outlaws θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, εκτός αν υπάρξουν απρόοπτα. Η Disney, σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, είχε προβλέψει την κυκλοφορία του προς τα τέλη του 2024.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι το Assassin’s Creed: Codename Red θα κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος 2025, το οποίο ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2025. Περισσότερες λεπτομέρειες για το σύνολο των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν κατά το οικονομικό έτος 2025 θα αποκαλυφθούν προς τον Μάιο.