Ανακοινώθηκε το The Legend of Heroes: Trails through Daybreak

Last updated:

H NIS America ανακοίνωσε πως το The Legend of Heroes: Trails through Daybreak έρχεται στην Δύση και πως θα κυκλοφορήσει και σε υπολογιστές μέσω Steam.

Το The Legend of Heroes: Trails through Daybreak κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το PlayStation 4 στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ιαπωνία και την Ασία, ακολουθούμενο από το PlayStation 5 στις 28 Ιουλίου 2022.

Μια έκδοση για υπολογιστή κυκλοφόρησε μέσω Steam την ίδια ημερομηνία στην Ασία και τον Μάρτιο 2, 2023 στην Ιαπωνία. Ακολούθησε μια έκδοση Switch στις 15 Φεβρουαρίου 2024 στην Ιαπωνία και στις 29 Φεβρουαρίου 2024 στην Ασία.

Οι προπαραγγελίες για τη Συλλεκτική Έκδοση είναι διαθέσιμες μέσω του NIS America Online Store για 99,99 $, το οποίο περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, mini art book, ψηφιακό soundtrack, καλλιτεχνικό βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο, soundtrack digipak ενός δίσκου, θήκη για επαγγελματικές κάρτες, αφίσα, σετ καρτών και συλλεκτικό με εξωτερικό μανίκι “Oct-Genesis”.

Στο The Legend of Heroes: Trails through Daybreak, στον απόηχο ενός σύντομου πολέμου, ο Calvard απολαμβάνει άνευ προηγουμένου οικονομική ευημερία. Ωστόσο, ο κόσμος γίνεται αβέβαιος καθώς ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται και οι αμφισβητούμενες πολιτικές μεταρρυθμίσεις είναι ανεξέλεγκτες.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, και PC μέσω Steam στις 5 Ιουλίου 2024.