Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Forza Motorsport

H Turn 10 Studios, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Forza Motorsport, αποκάλυψε τα σχέδιά της για την περαιτέρω ανάπτυξη του παιχνιδιού και την αντιμετώπιση τριών μεγάλων ανησυχιών της κοινότητας τους επόμενους μήνες.

Οι περιοχές βελτίωσης στις οποίες θα επικεντρωθεί η εταιρεία είναι η τεχνητή νοημοσύνη των οδηγών, η εξέλιξη των αυτοκινήτων και οι κανονισμοί των αγώνων. Προτεραιότητα δίνεται στον καθορισμό των προβλημάτων της Α.Ι. των οδηγών, όπως το απότομο φρενάρισμα, το πολύ φρενάρισμα στις απότομες στορφές και της αυστηρής προσκόλλησης στις γραμμές των αγώνων.

Η Turn 10 στοχεύει στη δημιουργία μιας δίκαιης και ανταγωνιστικής τεχνητής νοημοσύνης, με άμεση εστίαση στην αντιμετώπιση της υπερβολικά επιθετικής συμπεριφοράς της και στη βελτίωση στην εκκίνηση των αγώνων. Αυτές οι αλλαγές βέβαια θα χρειαστούν χρόνο και θα στοχεύουν στο να βελτιώσουν την συνολική εμπειρία. Αυτό θα χρειαστεί αρκετά updates και έλεγχο του κώδικα του παιχνιδιού και εκτεταμένο testing.

Τέλος, θα γίνουν βελτιώσεις στους κανονισμούς αγώνων, με το στούντιο να παραδέχεται ότι το τρέχον σύστημα δεν λειτουργεί όπως προβλέπεται σε ορισμένα σενάρια. Οι ανησυχίες περιλαμβάνουν ασυνεπείς ή άδικες ποινές για σκόπιμη εμπλοκή, ώθηση εκτός πίστας και ποικίλες ποινές για συγκρούσεις υψηλής και χαμηλής ταχύτητας.

Η Turn 10 σχεδιάζει να κάνει τροποποιήσεις στους κανονισμούς των αγώνων για πιο ακριβείς και αξιόπιστες εμπειρίες. Για τη συλλογή των απαραίτητων δεδομένων για να γίνουν αυτές οι αλλαγές, το στούντιο θα συνεργαστεί στενά με αφοσιωμένους παίκτες των Forza Motorsport μέσα τους επόμενους μήνες, με στόχο τη βελτίωση του συστήματος.