Κυκλοφόρησε το Morbid: The Lords of Ire

H Still Running και η Maximum Entertainment της Merge Games ανακοίνωσαν και επίσημα την κυκλοφορία του Morbid: The Lords of Ire, του sequel του ομώνυμου isometric souls-like παιχνιδιού.

Το παιχνίδι προκαλεί τους παίκτες να αντιμετωπίσουν αποκρουστικά πλάσματα χρησιμοποιώντας hack-and-slash μηχανισμούς μάχης. Οι παίκτες μπορούν να καθαρίσουν και να ενισχύσουν τα όπλα με ρούνους, να αποκτήσουν μοναδικά προνόμια μέσω ευλογιών και να αντιμετωπίσουν τους αποκρουστικά πλάσματα και να ποτίσουν το έδαφος με μπόλικο αίμα.

Ως συνέχεια του αναγνωρισμένου Morbid: The Seven Acolytes, το παιχνίδι συνεχίζει τη σκοτεινή και προκλητική κληρονομιά της σειράς με νέα χαρακτηριστικά. Αναπτύχθηκε από μια μικρή ομάδα 14 ατόμων στην Still Running, το The Lords of Ire μετατοπίζεται από την ισομετρική άποψη του προκατόχου του σε μια νέα 3D προοπτική.

Το σύστημα λογικής επιστρέφει, όπου οι επιλογές των παικτών οδηγούν σε μονοπάτια Enlightenment ή Insanity, με το καθένα να προσφέρει ξεχωριστά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το Enlightenment ενισχύει την αντοχή και την ένταση της επίθεσης μας, ενώ το Insanity αυξάνει την παραγωγή ζημιάς αλλά και τη ζημιά που λαμβάνουμε, προσθέτοντας ένα στρατηγικό επίπεδο στην μάχη.

Οι παίκτες θα πλοηγηθούν σε πέντε διαφορετικά επίπεδα στις εφιαλτικές χώρες του Ire, παλεύοντας σε ποικίλα περιβάλλοντα όπως χιονισμένα βουνά και πόλεις σε αποσύνθεση. Το παιχνίδι υπόσχεται διαφορετικά στυλ παιχνιδιού μέσω διαφόρων στυλ όπλων, ρούνων και ευλογιών, επιτρέποντας στους παίκτες να προσαρμόσουν την προσέγγισή τους.

Το Morbid: The Lords of Ire είναι διαθέσιμο σε PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One και Xbox Series X|S.