Καθυστέρηση για το The Rogue Prince of Persia [Update]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Η Evil Empire έδωσε μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για την EA έκδοση του παιχνιδιού.

Τώρα το The Rogue Prince of Persia θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου 2024.

[ΑΡΧΙΚΟ] Η Evil Empire ανακοίνωσε πως το The Rogue Prince of Persia θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει για να δώσει στους παίκτες περισσότερο χρόνο… με το Hades 2.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας στο X:

Βλέποντας ότι όλοι και η μαμά τους παίζουν αυτό το παιχνίδι (συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της ομάδας μας…και των μαμάδων τους), αποφασίσαμε να αφήσουμε τους ανθρώπους να διασκεδάσουν με αυτό πριν κυκλοφορήσουμε το The Rogue Prince of Persia.

Αν και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο The Rogue Prince of Persia, δεν συμβαίνει κάθε μέρα που ένα παιχνίδι στο ίδιο είδος με εμάς, το οποίο είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα επερχόμενα παιχνίδια του 2024, να κυκλοφορήσει στην Early Access μια εβδομάδα πριν σκοπεύσουμε να κάνουμε το ίδιο.

Δεν είμαστε αρκετά περήφανοι για να αγνοήσουμε τις συνέπειες αυτού και πιστεύουμε ειλικρινά ότι αυτή η σύντομη καθυστέρηση είναι η καλύτερη απόφαση για εμάς και το ταξίδι μας στην Early Access.

Καταλαβαίνουμε πλήρως ότι αυτά είναι ενοχλητικά νέα για όλους όσους ήταν πρόθυμοι να παίξουν το παιχνίδι, ειδικά τόσο κοντά στην αναμενόμενη κυκλοφορία. Μπορούμε μόνο να κρατήσουμε τα χέρια μας ψηλά, να ζητήσουμε συγγνώμη και να ελπίζουμε ότι καταλαβαίνετε. Θα αξίζει την αναμονή!

Ως ένα “ταχύ roguelite”, το The Rogue Prince of Persia συνδυάζει platforming και μάχες καθώς οι παίκτες περιηγούνται σε μια ζωντανή επανερμηνεία της Περσίας. Ως Πρίγκιπας, οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν έναν διεφθαρμένο στρατό Ούννων και θα ξετυλίξουν τα μυστήρια της δεινής κατάστασης της βασιλικής οικογένειας.

Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ platforming και μάχης, χρησιμοποιώντας ακροβατικές κινήσεις, όπως τρέξιμο σε τοίχο για να ξεπεράσουν τους εχθρούς και να εξερευνήσουν τον εκτεταμένο κόσμο. Με μια ποικιλία από όπλα και μενταγιόν που προσφέρουν μοναδικές ικανότητες, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν το στυλ παιχνιδιού τους και να προσαρμοστούν στις διαφορετικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίζουν κατά τη διάρκεια κάθε run.

Το “The Rogue Prince of Persia” θα προσφέρει επίπεδα που δημιουργούνται διαδικαστικά, διασφαλίζοντας ότι κάθε playthrough παρουσιάζει νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για ανακάλυψη. Καθώς οι παίκτες προοδεύουν και ξεκλειδώνουν νέα όπλα και ικανότητες, μπορούν σταδιακά να αυξήσουν τη δύναμή τους και να αντιμετωπίσουν ολοένα και πιο δυνατούς εχθρούς.

Το The Rogue Prince of Persia ήταν να κυκλοφορήσει επίσημα σε Early Access μορφή στις 14 Μαΐου 2024. Πλέον δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας – αν και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.