Η Ubisoft ξεκαθαρίζει το Online Requirement για το Assassin’s Creed Shadows

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη του Assassin’s Creed Shadows, πολλοί παίκτες παρατήρησαν διάφορα ανησυχητικά στοιχεία από τις εκδόσεις του παιχνιδιού.

Πέρα από τις μεγάλες τιμές του επόμενου…ΑΑΑΑ παιχνιδιού της, η απαίτηση για διαρκής σύνδεση στο διαδίκτυο προκάλεσε αντιδράσεις στην κοινότητα μιλώντας για το “επόμενο Live Service παιχνίδι από μια εταιρεία που δεν μαθαίνει ποτέ.”

Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, η Ubisoft προχώρησε σε δήλωση σχετικά με την εν λόγω απαίτηση:

Γεια σε όλους σας,

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές αρχικές πληροφορίες για την επερχόμενη κυκλοφορία του Assassin’s Creed Shadows, μετά από μερικές ερωτήσεις που παρατηρήσαμε στην κοινότητα.

Το Assassin’s Creed Shadows δεν θα απαιτεί μια υποχρεωτική σύνδεση όλες τις στιγμές.

Μια διαδικτυακή σύνδεση θα χρειάζεται για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι, αλλά θα μπορείτε να παίξετε όλο το ταξίδι εκτός σύνδεσης, και να εξερευνήσετε την Ιαπωνία χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το Assasssin’s Creed στην Φεουδαρχική Ιαπωνία στις 15 Νοεμβρίου όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει και ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα στην πορεία.

Η ομάδα του Assassin’s Creed

Πέρα από αυτό όμως, το παιχνίδι φαίνεται να έχει ιστορικές ανακρίβειες – όπως και τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς – αλλά και μεγάλες τιμές για όλες τις εκδόσεις του – ωστόσο, η Physical Collector’s Edition φαίνεται αρκετά καλή παρά την τιμή.

Το Assassin’s Creed Shadows αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου του 2024 για PS5, Xbox Series X|S και PC.