Assassin’s Creed Shadows | Όλες οι πληροφορίες [Update]

Last updated:

[ENHMEΡΩΣΗ: 15/5/2024] Η Ubisoft κράτησε την υπόσχεσή της και παρουσίασε το πρώτο…CGI Trailer για το επερχόμενο Assassin’s Creed Shadows.

Στο trailer βλέπουμε τους δύο διπλούς πρωταγωνιστές που παρουσιάζονται σε περίοπτη θέση στο κινηματογραφικό trailer. Το trailer δείχνει τον Naoe, έναν Shinobi που εστιάζει στο stealth, και τον Yasuke, έναν τρομερό samurai, που αρχικά απεικονίστηκαν ως αντίπαλοι αλλά αργότερα βρίσκουν κοινό έδαφος.

Με φόντο την ταραχώδη περίοδο ενοποίησης της Ιαπωνίας, ο ανοιχτός κόσμος του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει διάφορα τοπία που εξελίσσονται με τις εποχές και τις καιρικές αλλαγές, προσφέροντας πολυσύχναστες πόλεις, γαλήνια ιερά και πολλά άλλα. Οι παίκτες θα πλοηγηθούν στην εποχή των συγκρούσεων, χρησιμοποιώντας διαφορετικά στυλ παιχνιδιού ανάλογα τον ήρωα που ελέγχουμε.

Το Assassin’s Creed Shadows έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PC, Mac, PlayStation 5 και Xbox Series X/S και αναπτύσσεται από την Ubisoft Quebec με υποστήριξη από άλλα 15 στούντιο, συμπεριλαμβανομένων των Ιαπωνικών της ομάδας.

Το παιχνίδι υπόσχεται καθηλωτική εξερεύνηση, με έναν δυναμικό κόσμο όπου οι παίκτες ξετυλίγουν ένα δίκτυο κατασκόπων για να ανακαλύψουν νέες περιοχές και συμμάχους. Επιπλέον, ένα προσαρμόσιμο hub χρησιμεύει ως βάση για αποστολές εκπαίδευσης και στρατηγικής.

Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει με μια ποικιλία ολοένα και πιο ακριβών εκδόσεων. Παράλληλα με το βασικό παιχνίδι των 69,99€, υπάρχει μια Gold Edition στα 94,99€ που προσθέτει το season pass και την «Early Access» τριών ημερών, συν μια Ultimate Edition των 114,99€ που προσθέτει πέντε πόντους ικανότητας, πακέτα για τους χαρακτήρες και το κρησφύγετο τους, συν το φίλτρο φωτογραφιών Red Dragon.

Η Ubisoft φυσικά και δεν σταματάει με την αποκλειστική αποστολή του season pass μαζί με την “Thrown to the Dogs”, που έρχεται με όλες τις προπαραγγελίες. Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε μια Physical Collector’s Edition που περιλαμβάνει τα πάντα από την Ultimate Edition, καθώς και μια φιγούρα των Naoe & Yasuke, μια έκδοση του Naoe’s Tsuba katana σε φυσικό μέγεθος, ένα επιτοίχιο Creed Scroll, έναν παγκόσμιο χάρτη, ένα βιβλίο τέχνης 84 σελίδων, δύο λιθογραφίες sumi-e και μια θήκη από ατσάλι. Δεν υπάρχει ακόμη τιμή για αυτό το πολυτελές πακέτο, αλλά μην περιμένετε να είναι φθηνό.

Τέλος, το Assassin’s Creed Shadows θα απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο ακόμα και για το Single-player.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 14 Μαΐου 2024] Η Ubisoft έκανε ακόμα μια διαρροή με το επερχόμενο Assassin’s Creed Shadows, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Ο dataminer ‘Frax‘ διέρρευσε πληροφορίες για τα DLC του παιχνιδιού, το Assassin’s Creed Shadows Season Pass, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο expansions, in-game χρήματα με την ονομασία Helix και ένα questline με τίτλο ‘Origami Killer’.

Επιπλέον, η Ultimate Edition θα παρέχει πέντε ‘skill points’, ενώ θα υπάρχει και ένα pre-order bonus με το όνομα ‘Thrown to the Dogs’.

Έτσι, το Assassin’s Creed Shadows αναμένεται να κυκλοφορήσει για κονσόλες και υπολογιστές στις 15 Νοεμβρίου του 2024.

[ΑΡΧΙΚΟ: 13 Μαΐου 2024] Το Assassin’s Creed: Codename Red έχει πλέον και επίσημο τίτλο και ετοιμάζεται για την επίσημη αποκάλυψή του σύμφωνα με την Ubisoft.

To Assassin’s Creed Shadows όπως θα ονομάζεται ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στην Φεουδαρχική Ιαπωνία και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2022 σε ένα αντίστοιχο showcase της εταιρείας.

H αποκάλυψη του τίτλου θα γίνει σε δύο μέρες από τώρα, συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου 2024 στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Προς το παρόν, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα το επίσημο logo του παιχνιδιού όπως αυτό φαίνεται παραπάνω καθώς και ένα νέο teaser trailer παρακάτω: