Ανακοινώθηκε το Plants vs Zombies 3: Welcome to Zomburbia

Last updated:

H PopCap Studios ανακοίνωσε την επιστροφή της με έναν νέο τίτλο στην βασική σειρά του Plants vs Zombies με το Plants vs Zombies 3: Welcome to Zomburbia.

Το Plants vs. Zombies 3 (PvZ3) σηματοδοτεί την επιστροφή στο κλασικό στρατηγικό tower defense παιχνίδι, εισάγοντας ένα νέο επεισοδιακό campaign και στοιχεία puzzle-adventure. Το παιχνίδι θα περιέχει διάφορα αγαπημένα μεταλλαγμένα φυτά από προηγούμενες εκδόσεις όσο και νέες προσθήκες.

Το PvZ3 θα είναι free-to-play με προαιρετικές αγορές εντός παιχνιδιού και θα είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS όσο και σε Android. Το soft launch στοχεύει να συγκεντρώσει σχόλια από τους παίκτες για βελτιώσεις πριν την παγκόσμια κυκλοφορία, εστιάζοντας στη βελτίωση της μάχης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους παίκτες να προσαρμόσουν την έκδοση του Neighborville και να επεκτείνουν τη γνώση και τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Η σειρά, που ξεκίνησε το 2009, κυκλοφόρησε τελευταία το 2019 με το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville και το PvZ3 πρόκειται να συνεχίσει το δημοφιλές franchise.