Η Gearbox ανακοίνωσε απολύσεις προσωπικού

Λίγες ημέρες μετά την πώληση της Gearbox από την Embracer Group, η πρώτη ανακοίνωσε πως προχώρησε σε νέες απολύσεις.

Η Gearbox Entertainment απάντησε στις πρόσφατες απολύσεις, δηλώνοντας ότι δεν συνδέονται με την ανάπτυξη παιχνιδιών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαιωμένης «ενεργής ανάπτυξης» του Borderlands 4.

Η δήλωση έρχεται αφότου το προσωπικό που επηρεάστηκε από τις περικοπές μετέβη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκαλύψει τις απολύσεις, κάτι που συνέβη λίγο μετά τη συμφωνία της Embracer να πουλήσει την Gearbox στην Take-Two Interactive για 460 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η έκταση των απολύσεων στην Gearbox Entertainment παραμένει ασαφής, με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Jennifer Locke να περιγράφει τον εαυτό της ως μία από τις «αμέτρητες άλλες» που επηρεάζονται από τις απολύσεις.

Τέλος, η εταιρεία, σε μια δήλωση που έκανε προς το

Σας ευχαριστούμε για τις σκέψεις και την έννοια σας για την Gearbox Entertainment Company καθώς ορισμένες αναφορές εσωτερικής επικοινωνίας και ενεργειών αρχίζουν να ρέουν μέσω δημόσιων καναλιών.

Καθώς προσπαθούμε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας να διασκεδάσουμε τον κόσμο, είμαστε ευγνώμονες που το ταλέντο και η ικανότητά μας ενδιαφέρουν εσάς και το κοινό σας. Ο Όμιλος Embracer θα συνεχίσει να αναφέρει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσής του που επηρέασε ορισμένα τμήματα της Gearbox σήμερα που δεν συνδέονται με την ανάπτυξη παιχνιδιών Gearbox Software.

Σας ευχαριστούμε που μας παραχωρήσατε τον χώρο να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους ανθρώπους μας και στον χειρισμό της κατάστασης με συμπόνια και τη διαχείριση της διαδικασίας, ισορροπώντας ανάμεσα στο παρόν καθήκον μας και τη δέσμευσή μας για το μέλλον μας.