Η Bloober Team συνεργάζεται με την Take-Two για δύο νέα IP


Η Bloober Team, το πολωνικό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών, εργάζεται επί του παρόντος σε δύο μη ανακοινωμένα έργα. Το πρώτο, γνωστό ως “Project C“, είναι μια νέα πνευματική ιδιοκτησία που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Private Division της Take-Two Interactive. Η Bloober εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή της για την πρόοδο του Project C, καθώς αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της.

Αυτό το πρωτότυπο έργο αντιπροσωπεύει μια νέα κατεύθυνση για την εταιρεία και αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την ομάδα. Το στούντιο προτίθεται να αποκαλύψει το παιχνίδι αργότερα μέσα στο έτος, ανυπομονώντας να παρουσιάσει τις προσπάθειές του σε αυτό που περιγράφεται ως ένας μοναδικός τίτλος.

Η Bloober Team προετοιμάζει και το “Project R“, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025, βασισμένο σε μια IP της Skybound Entertainment, της εταιρείας που ιδρύθηκε από τον Robert Kirkman, τον δημιουργό του The Walking Dead.

Το στούντιο απέκτησε μια άδεια δημιουργίας και δημοσίευσης με τη Skybound Game Studios, που της παραχώρησε τα δικαιώματα να αναπτύξει ένα παιχνίδι βασισμένο στην IP. Ενώ δεν είναι σαφές εάν το χρονοδιάγραμμα του 2025 αφορά την ανακοίνωση ή την πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού, η αναφορά σε μια “πρεμιέρα” υποδηλώνει ένα σημαντικό γεγονός αποκάλυψης για εκείνη τη χρονιά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα δύο project ούτε ποια θα είναι τα βήματα της ομάδας στην ανάπτυξη και την κυκλοφορίας τους. Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται να είναι ακόμα δύο θρίλερ ή παιχνίδια τρόμου, είδη στα οποία η Bloober Team ειδικεύεται.