Έρχεται Permadeath Mode στο Assassin’s Creed Mirage

Το Assassin’s Creed Mirage ετοιμάζεται να υποδεχθεί το νέο Full Synchronization Challenge στην τελευταία του ενημέρωση, η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα με το Update 1.0.7 σύμφωνα με την Ubisoft.

Το νέο mode προσφέρει μια permadeath εμπειρία όπου τυχόν παράνομες ενέργειες ή ο θάνατος του κύριου χαρακτήρα Basim καταλήγουν σε άμεσο τερματισμό, παρόμοιο με την αποβολή από το Animus. Μόλις ενεργοποιηθεί, η δυνατότητα permadeath δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί και οι αποθηκευμένες υπηρεσίες cloud και η διασταυρούμενη πρόοδος δεν θα είναι διαθέσιμες.

Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Easy, Normal ή Hard επίπεδα δυσκολίας, με cosmetic rewards να περιμένουν όσους ολοκληρώσουν το παιχνίδι σε κάθε μία. Επιπλέον, η ενημέρωση περιλαμβάνει την πολυαναμενόμενη λειτουργία transmog και ένα νέο Easter Egg που περιλαμβάνει έναν «ειδικό δολοφόνο» που περιφέρεται στους δρόμους.

Εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά, η ενημερωμένη αντιμετωπίζει διάφορα σφάλματα και ενισχύει τη σταθερότητα του παιχνιδιού. Τέλος, ακόμα περιμένουμε το επόμενο έργο του Assassin’s Creed, με την κωδική ονομασία “Codename Red”, που φημολογείται ότι θα διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το 2024.