Το ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist έρχεται σε PC

Το sequel του ENDER LILIES: Quietus of the Knights, ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist θα κυκλοφορήσει σε Early Access για υπολογιστή μέσω Steam, ακολουθούμενο από μια πλήρη κυκλοφορία σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch και PC το 2024.

Η ανακοίνωση έγινε από την Binary Haze Interactive και τις Live Wire και Adglobe. Οι εκδόσεις PlayStation, Xbox Series και PC ανακοινώθηκαν πρόσφατα με την έκδοση του Switch να είχε ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου.

H Early Access θα περιλαμβάνει ένα χωριό και τις τέσσερις πρώτες περιοχές του παιχνιδιού, με μοναδικούς εχθρούς και αφεντικά σε κάθε περιοχή, καθώς και χαρακτήρες που μπορούν να γίνουν σύμμαχοι σε κάθε περιοχή, τις βασικές ενέργειες και δεξιότητες του κύριου παιχνιδιού, βελτίωση δεξιοτήτων και μηχανικούς καταστημάτων και διάφορες προαιρετικές λειτουργίες.

Περισσότερες περιοχές, μοναδικοί εχθροί, δράσεις παικτών και αφεντικά, καθώς και εμπλουτισμένοι μηχανισμοί παιχνιδιών και στοιχεία ιστορίας θα προστεθούν σε όλη τη διάρκεια του Early Access.

Το ENDER MAGNOLIA: Bloom in the Mist σχεδιάζεται να παραμείνει σε Early Access για περίπου έξι μήνες έως ένα έτος ανάλογα με το feedback των χρηστών. O τίτλος θα είναι διαθέσιμος στις 25 Μαρτίου.