Επιστρέφει το Summer Game Fest

Mετά το τέλος της E3, το Summer Game Fest συνεχίζει δυναμικά, και πρόκειται να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι με μια ζωντανή εκπομπή από το YouTube Theatre στο Λος Άντζελες. Η εκδήλωση υπόσχεται να είναι μια βιτρίνα ανακοινώσεων παιχνιδιών, trailers και πολλών άλλων πλατφορμών, που θα διαρκέσει δύο ώρες και θα προσφέρει μια ματιά στο μέλλον των βιντεοπαιχνιδιών, σύμφωνα με τον ιδρυτή της εκδήλωσης, Geoff Keighley.

Η άνοδος του Summer Game Fest σηματοδοτεί μια αλλαγή στο τοπίο των εκθέσεων παιχνιδιών, καθώς αναδεικνύεται ως μια προσανατολισμένη στον καταναλωτή εναλλακτική λύση. Ενώ η επιρροή της E3 μειώθηκε λόγω του αυξανόμενου κόστους και της εμφάνισης της ζωντανής ροής και άλλων εκδηλώσεων με επίκεντρο τον καταναλωτή, το Summer Game Fest έχει ευδοκιμήσει, εξυπηρετώντας απευθείας τους παίκτες στην ψηφιακή εποχή – κάτι που προσπαθεί να κάνει το The Game Awards με τα βραβεία να αποτελούν μια παράπλευρη παρουσίαση πλέον.

Το Day of the Devs: SGF Edition θα ακολουθήσει αμέσως μετά το Summer Game Fest, αναδεικνύοντας πάνω από δώδεκα παιχνίδια από διαφορετικά υπόβαθρα. Είτε παρακολουθούν ζωντανά στο LA είτε συντονίζονται στο διαδίκτυο, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια συναρπαστική έκθεση επερχόμενων τίτλων και ανακοινώσεων του κλάδου.

Το Summer Game Fest επιστρέφει στις 7 Ιουνίου 2024.