Ένα νέο update έρχεται στο System Shock (Remake)

Το System Shock Remake της Nightdive Studios πρόκειται να λάβει ένα νέο patch την επόμενη εβδομάδα, παρουσιάζοντας μια νέα πρωταγωνίστρια, ένα ανανεωμένο ending και άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Αυτή η προσθήκη εκπληρώνει έναν στόχο του Kickstarter και ενισχύει to immersion του παιχνιδιού χωρίς να επηρεάζει σημαντικά το gameplay. Επιπλέον, το τελευταίο boss fight έχει επανασχεδιαστεί με νέους μηχανισμούς και μια μοναδική ροή, που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα από την αρχική κυκλοφορία.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της ενημέρωσης είναι η υποστήριξη Cloud Sync, επιτρέποντας στους παίκτες να συνεχίσουν την αποθήκευση του αρχείου τους σε διαφορετικές πλατφόρμες. Αυτή η βελτίωση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation 4 και 5, Xbox One και Series X/S, στις 21 Μαΐου. Επιπλέον, τα φυσικά αντίγραφα του παιχνιδιού θα αποσταλούν σύντομα στους υποστηρικτές.

Ο ιδρυτής της Nightdive, Stephen Kick, τόνισε τη σημασία της επιλογής φύλου των Hackers, τονίζοντας τη συμπερίληψή της ως στόχο του Kickstarter μετά από αρκετά χρόνια ανάπτυξης. Αν και είναι διακριτική, αυτή η επιλογή συμβάλλει θετικά στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης διάφορες βελτιώσεις, όπως waypoints για το Easy Mode, ανανεωμένο AI στους εχθρούς και βελτιστοποιήσεις για πλατφόρμες όπως το Steam Deck, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία παιχνιδιού.

Το Patch 1.2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου 2024.

https://youtube.com/watch?v=wjlv6K5g3Jg%3Fautoplay%3D1