Απολύσεις έλαβαν χώρα στην Singularity 6

H Singularity 6, το στούντιο πίσω από το MMO Palia, είναι το επόμενο studio που προχώρησε σε απολύσεις που επηρέασαν λιγότερους από 50 εργαζομένους, περίπου το ένα τρίτο του εργατικού δυναμικού.

Η είδηση κυκλοφόρησε μέσω αναρτήσεων στο Χ από επηρεαζόμενους υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένης της περιβαλλοντικής καλλιτέχνιδας Daphne Fiato. Παρά τις απολύσεις, η Singularity 6 δεν έχει κάνει δημόσια δήλωση και οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέμειναν ανενεργοί πριν από τις απολύσεις.

Το Palia, το MMO που αναπτύχθηκε από την εταιρεία, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στο Steam μετά από μια περίοδο αποκλειστικότητας στο Epic Games Store. Αν και επαινείται για τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του και το χαλαρό παιχνίδι που επικεντρώνεται στη γεωργία και την οικοδόμηση, το Palia έχει αντιμετωπίσει κριτική για την αργή του εξέλιξη, την εξάρτηση από timers και τις περιορισμένες multiplayer δυνατότητες.

Δυστυχώς, οι απολύσεις στον κλάδο δεν έχουν τελειωμό σε ένα μεταβαλλόμενο σκηνικό που δημιουργεί αμφιβολίες και σίγουρα εντάσεις.Ο κλάδος έχει ήδη δει περίπου 8.000 εκτιμώμενες απώλειες θέσεων εργασίας το 2024.