Ενα Battle Royale Mode κυκλοφόρησε στο World of Warcraft

H Blizzard ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου, standalone battle Royale Mode για το World of Warcraft με την ενημέρωση 10.2.6 το οποίο ονομάζεται Plunderstorm.

Πρόκειται για ένα limited-time event μερικών εβδομάδων στο οποίο 60 παίκτες πάνε στα Arathi Highlands και καλούνται να μαζέψουμε ικανότητες, αναβαθμίσεις, loot και να είναι οι τελευταίοι ζωντανοί πειρατές μέσα σε 10-15 λεπτά. Οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν σεντούκια θησαυρών, να νικήσουν διάφορους εχθρούς και να αποκτήσουν ξόρκια και ικανότητες που προστίθενται αυτόματα στο action bar τους.

Κάνοντας συγκρίσεις με το πλέον ανενεργό Spellbreak, το Plunderstorm προσφέρει ανταμοιβές όπως το Plunderlord parrot mount, το Bubbles the crab pet και τα swashbuckling cosmetics, τα οποία αποκτάμε με την πρόοδο μας σε reward tracks. Αυτές οι ανταμοιβές μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο World of Warcraft Modern όσο και στο Classic.

Το Mode είναι προσβάσιμο μέσω του μενού παιχνιδιού του World of Warcraft και οι παίκτες πρέπει να δημιουργήσουν έναν νέο χαρακτήρα για να συμμετάσχουν, χωρίς να απαιτούνται expansions, αλλά μόνο συνδρομή στο WoW.

Τέλος, το World of Warcraft προετοιμάζεται για την επερχόμενη επέκτασή του, το The War Within, που σηματοδοτεί την έναρξη του πολυμερούς Worldsoul Saga. Αποκαλύφθηκε από τον βετεράνο της Blizzard Chris Metzen κατά τη διάρκεια της BlizzCon 2023 και η επέκταση θέτει τις βάσεις για το μέλλον του WoW με επόμενες επεκτάσεις όπως το Midnight και το The Last Titan.