Το Marathon της Bungie αλλάζει ηγεσία

Η Bungie φαίνεται να βρίσκεται σε μια περίοδο αναδιοργάνωσης και αναδιάρθρωση της δημιουργικής της ηγεσίας, ιδιαίτερα όσον αφορά το έργο της Marathon.

Ο πρώην διευθυντής παιχνιδιών του Valorant, Joe Ziegler, ανέλαβε τον ρόλο του διευθυντή, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Christopher Barrett. Αυτή η μετατόπιση έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών στο στούντιο μετά τις περσινές απολύσεις, όπου περίπου 100 εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους.

Η απόφαση για αυτήν την αλλαγή ηγεσίας συμπίπτει με τις ανησυχίες σχετικά με τη μείωση του αριθμού των παικτών στο Destiny 2 και τα χαμηλά νούμερα προπαραγγελιών για την επερχόμενη επέκταση The Final Shape, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει κατά τέσσερις μήνες. Επιπλέον, η φιλόδοξη προσπάθεια της Bungie, το Marathon, έχει αναβληθεί για κυκλοφορία το 2025, υποδηλώνοντας μια σημαντική αναβαθμονόμηση των προτεραιοτήτων και στρατηγικών ανάπτυξης του στούντιο.

Καθώς ο Joe Ziegler αναλαμβάνει την ηγεσία του Marathon, ο ίδιος εξέφρασε ενθουσιασμό για το επερχόμενο παιχνίδι, υπονοώντας προσεχείς ενημερώσεις καθώς προχωρά η ανάπτυξη. Το μόνο μεγάλο πρόβλημα που καλείται ο Ziegler να αντιμετωπίσει είναι ένα αυξανόμενα ανταγωνιστικό τοπίο στα βιντεοπαιχνίδια.