Ένα AAA Invincible παιχνίδι ζητάει χρηματοδότηση

Η Skybound, ο εκδότης πίσω από το The Walking Dead, επιχειρεί να κάνει crowdfunding για να αναπτύξει ένα νέο AAA παιχνίδι βασισμένο στη δημοφιλή σειρά υπερήρωων, Invincible.

Με μια ομάδα 30 βετεράνων του κλάδου από διάσημες εταιρείες όπως η Activision Blizzard και η EA, καθώς και η συμμετοχή του δημιουργού Robert Kirkman, η Skybound στοχεύει να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στους φίλους της σειράς.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Skybound Entertainment David Alpert δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτήν την καμπάνια χρηματοδότησης στη Republic, προσκαλώντας τους παίκτες να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτήν τη νέα επέκταση και εγχείρημα. Στη Skybound, δίνουμε προτεραιότητα στην καλλιέργεια ουσιαστικών συνδέσεων με το κοινό μας και αυτή η πρωτοβουλία επιτρέπει στους παίκτες όχι μόνο να βυθιστούν στον κόσμο του Invincible αλλά και να συμβάλουν άμεσα στην επέκτασή του.

Η crowdfunding campaign έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 450.000 $, με 100 $ ελάχιστη επένδυση που απαιτείται από τους υποστηρικτές. Η Skybound αναγνωρίζει τη σπανιότητα των crowdfunding campaigns για AAA τίτλους, αλλά τονίζει την ευκαιρία για ιδιώτες επενδυτές να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη του έργου.

Περιγραφόμενο ως μια «πρώτη στο είδος του εμπειρία», το παιχνίδι υπόσχεται να απέχει πολύ από ένα indie έργο, προσφέροντας μια περιπέτεια υψηλής παραγωγής, γεμάτη δράση, γεμάτη αίμα, θλίψη και πιθανή δόξα για τους backers. Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να μάθουν περισσότερα για την καμπάνια και να συνεισφέρουν στο Republic, με το crowdfunding να ολοκληρώνεται στις 29 Απριλίου.