Ανακοινώθηκε το Rolling Hills

H Humble Games και η Catch & Release, LLC ανακοίνωσαν το cozy sushi restaurant life simulation παιχνίδι τους, το Rolling Hills για Xbox One και PC μέσω Steam & Microsoft Store.

Στο Rolling Hills, οι παίκτες μπαίνουν στο ρόλο ενός υπερσύγχρονου Sushi Bot με όνειρα να γίνει διάσημος Σεφ. Έχοντας την ευκαιρία να αγοράσει το τοπικό κατάστημα sushi στο φιλόξενο χωριό Rolling Hills, ο παίκτης ξεκινά ένα ταξίδι για να τελειοποιήσει την τέχνη του, να δημιουργήσει σχέσεις με τους κατοίκους της πόλης και να μετατρέψει την πόλη σε γαστρονομικό hotspot. Συλλέγοντας συνταγές, προμηθεύοντας φρέσκα υλικά και σερβίροντας νόστιμο sushi, οι παίκτες εργάζονται για να κατακτήσουν την τέχνη της παρασκευής sushi ενώ βελτιώνουν το εστιατόριό τους και βελτιώνουν τη ζωή των γειτόνων τους.

Το παιχνίδι συνδυάζει στοιχεία προσομοίωσης ζωής και διαχείρισης εστιατορίου, επιτρέποντας στους παίκτες να επικεντρωθούν όχι μόνο στην τελειοποίηση των συνταγών τους αλλά και στην καλλιέργεια φιλιών και δεσμών με την κοινότητα. Μέσω των αλληλεπιδράσεων με τους κατοίκους του Rolling Hills, οι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των αναγκών των γειτόνων τους και να συμβάλουν στη συνολική βελτίωση της πόλης.

Καθώς οι παίκτες εξυπηρετούν πελάτες, κερδίζουν χρήματα και λαμβάνουν εκπληκτικές κριτικές, μπορούν να προσαρμόσουν το εστιατόριό τους με διακοσμήσεις που όχι μόνο αντικατοπτρίζουν το προσωπικό τους στυλ, αλλά παρέχουν επίσης μπόνους για να βελτιώσουν το gameplay.

To Rolling Hills αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου.