Διαθέσιμο πλέον το Inkbound

H Shiny Shoe, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Monster Train, ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του νέου card-based roguelike τίτλου της, Inkbound.

Το Inkbound προσφέρει μια νέα άποψη στα turn-based roguelike, βυθίζοντας τους παίκτες σε έναν κόσμο όπου η δύναμη των γραπτών λέξεων εκδηλώνεται ως επικίνδυνη μαγεία. Καθώς οι παίκτες ξεκινούν μια αναζήτηση για να σώσουν τις ιστορίες του Atheneum, θα συναντήσουν διάφορες κλάσεις και θα χτίσουν στρατηγικές για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις.

Το παιχνίδι εισάγει ένα δυναμικό σύστημα turn-based μάχης, που επιτρέπει στους παίκτες να κινούνται ελεύθερα και να ενεργούν ταυτόχρονα σε ένα co-op mode. Αυτή η μοναδική προσέγγιση ενθαρρύνει τη γρήγορη λήψη αποφάσεων σε απλούστερες καταστάσεις και τον στρατηγικό σχεδιασμό όταν αντιμετωπίζετε αυξημένες απειλές.

Με δυνατότητες σχεδίασης, αναβαθμίσεις και μια τεράστια γκάμα αντικειμένων προς ανακάλυψη, οι παίκτες έχουν άφθονες ευκαιρίες να δημιουργήσουν ισχυρές κατασκευές προσαρμοσμένες στο στυλ παιχνιδιού τους.

Εκτός από το solo παιχνίδι, το Inkbound υποστηρίζει τη λειτουργία συνεργασίας 4 παικτών, προσκαλώντας φίλους και αγνώστους να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο κοινωνικό κέντρο του Atheneum. Μαζί, οι παίκτες μπορούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, να σχεδιάσουν συνεργιστικές κατασκευές και να εμβαθύνουν στις εξελισσόμενες ιστορίες που απειλούν το μαγικό βασίλειο.