Νέο trailer για το Black Myth: Wukong

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης WeGame Tonight 2024, η Game Science και το Gematsu έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο Black Myth: Wukong.

Το Black Myth: Wukong είναι ένα επερχόμενο action RPG που αναπτύσσεται από την κινεζική ομάδα Game Science. Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το κλασικό κινεζικό μυθιστόρημα “Ταξίδι στη Δύση” και επικεντρώνεται στην ιστορία του Sun Wukong, γνωστού και ως Βασιλιάς των Μαϊμούδων. Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους και εμβληματικούς χαρακτήρες της κινεζικής λογοτεχνίας, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε διάφορες μορφές και να χρησιμοποιεί μαγικές δυνάμεις.

Το παιχνίδι εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά στο trailer παρακάτω με τα γραφικά του, τα οποία έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 5, προσφέροντας έτσι εξαιρετικά ρεαλιστικά περιβάλλοντα και μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία.

Οι λεπτομέρειες στον σχεδιασμό των χαρακτήρων και των τοπίων καταδεικνύουν την προσπάθεια της ομάδας ανάπτυξης να δημιουργήσει έναν οπτικά πανέμορφο κόσμο, ο οποίος να αντανακλά πιστά την αισθητική της κινεζικής μυθολογίας.

Το Black Myth: Wukong κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam και Epic Games Store στις 20 Αυγούστου.