Δυνατό το 2024 Roadmap για το Sea of Thieves

H Rare αποκάλυψε μέσω ενός preview event όλες τις επερχόμενες προσθήκες για τον κόσμο του Sea of Thieves για όλο το 2024.

Ο εορτασμός της έκτης επετείου του Sea of Thieves αποκαλύπτει έναν φιλόδοξο roadmap για το 2024, που υπόσχεται πληθώρα νέου περιεχομένου και βελτιώσεων στο παιχνίδι. Η Season 12, η οποία θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου, σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο καθώς παρουσιάζει τα πρώτα νέα όπλα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού το 2018. Η προσθήκη του double-barrelled flintlock και του throwing knife θα δώσουν μια νέα δυναμική στη μάχη, προσφέροντας στους παίκτες ευέλικτα εργαλεία για εμπλοκές με εχθρούς τόσο από κοντά όσο και από απόσταση. Επιπλέον, η προσθήκη των Scattershot Ammo για τα κανόνια θα παρέχει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας στους παίκτες να εξαπολύσουν καταστροφικές οβίδες σε εχθρικά πλοία κατά τη διάρκεια ναυμαχιών.

Εκτός από τα νέα όπλα, η Season 12 εισάγει καινοτόμα εργαλεία που επεκτείνουν τις δυνατότητες του πληρώματός μας στο Sea of Thieves. Το Bone Caller, ένα αντικείμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλέσει συμμαχικούς σκελετούς για να βοηθήσουν τον παίκτη, προσθέτει μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στις μάχες. Από την άλλη, το Wind Caller προσφέρει ευέλικτη χρησιμότητα, επιτρέποντας στους παίκτες να εκμεταλλεύονται ισχυρές ριπές ανέμου για διάφορους σκοπούς, από την ώθηση τους μέσα από το νερό μέχρι την κατάσβεση πυρκαγιών στο πλοίο τους.

Ενόψει της Season 13, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν την επιστροφή του διαβόητου Captain Flameheart και του επιβλητικού πολεμικού του Burning Blade, προαναγγέλλοντας το πρώτο παγκόσμιο event του Sea of Thieves. Η προοπτική να αντιμετωπίσουν το τρομερό σκάφος του Flameheart και ενδεχομένως να το κυβερνήσουν για δική τους χρήση προσθέτει μια συναρπαστική νέα διάσταση στο meta του παιχνιδιού. Επιπλέον, η εισαγωγή του Skeleton Camps θα παρέχει στους παίκτες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για εξερεύνηση και κυνήγι θησαυρού, καθώς εμβαθύνουν σε αρχαίους ναούς αναζητώντας πολύτιμα αντικείμενα, ενώ μάχονται με εχθρικές δυνάμεις.

Τέλος, η Season 14 υπόσχεται να εισάγει πιο Stealthy μηχανισμούς παιχνιδιού, επιτρέποντας στους παίκτες να υιοθετήσουν κρυφές τακτικές, όπως το σκύψιμο για αθόρυβη κίνηση και το να στήνουν παγίδες για να στήσουν ενέδρες σε ανυποψίαστους εχθρούς. Η προσθήκη του Grapple Gun διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές κινητικότητας των παικτών, επιτρέποντάς τους να διασχίζουν το έδαφος με μεγαλύτερη ευελιξία και να συμμετέχουν σε δυναμικούς εναέριους ελιγμούς.

Αναλυτικότερα, στον σύνδεσμο παρακάτω: