Απεβίωσε ο James McCaffrey, η φωνή του Max Payne

Ο διάσημος ηθοποιός James McCaffrey, γνωστός για τους ρόλους του στα Max Payne και Alan Wake, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, όπως αναφέρει το TMZ. Την είδηση μοιράστηκε ο ηθοποιός Kevin Dillon σε μια ανάρτηση στο Instagram, η οποία αργότερα επιβεβαιώθηκε από το TMZ.

Ο McCaffrey, προστατευόμενος του Dick Wolf, απόλαυσε μια επιτυχημένη 35χρονη καριέρα στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που χαρακτηρίστηκε από την εκπαίδευσή του στο Actor’s Studio και την ικανότητά του να απεικονίζει ένα ευρύ φάσμα χαρακτήρων. Παρά το γεγονός ότι η καλή του εμφάνιση τον ωθούσε συχνά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο McCaffrey είχε αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην κοινότητα του gaming, ιδιαίτερα για την εμβληματική ερμηνεία του πρωταγωνιστή στη σειρά Max Payne, έναν ρόλο που επανέλαβε ως απάντηση στη συντριπτική υποστήριξη των θαυμαστών όταν αρχικά η Rockstar αναζήτησε έναν νέο ηθοποιό φωνής για το Max Payne 3 το 2009.

Οι συνεισφορές του McCaffrey στα παιχνίδια της Remedy Entertainment γιορτάστηκαν, με το στούντιο να εκφράζει βαθιά θλίψη για τον χαμό του «αγαπημένου φίλου και συνεργάτη» τους σε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Twitter. Η Remedy τόνισε το αξιοσημείωτο ταλέντο του McCaffrey, τονίζοντας τη διαρκή επίδραση που είχε στην κοινότητα του gaming και εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του. Ο Sam Lake, βασικό πρόσωπο της Remedy, απέτισε ένα προσωπικό φόρο τιμής στο Twitter, περιγράφοντας τον McCaffrey ως «έναν υπέροχο άνθρωπο και έναν αγαπημένο φίλο», εκφράζοντας τη λύπη του για το θάνατό του και θυμούμενος τον ως τη φωνή πίσω από τους Max Payne, Thomas Zane, Zachariah Trench. , και Alex Casey.