Νέα διαφορετικά φινάλε για τον Raphael στο Baldur’s Gate 3

Η Larian Studios δεν σταματάει να εμπλουτίζει συνεχώς το Baldur’s Gate 3, που πρόσφατα ανακυρήχθηκε παιχνίδι της χρονιάς. Πέρα από τις σημαντικές προσθήκες που έχουμε δει στο παιχνίδι και τα διαφορετικά φινάλε στους companions, αυτή τη φορά έχει σειρά ο Raphael, ένας από τους κορυφαίους villain του παιχνιδιού.

Όσοι έχετε τερματίσει το Baldur’s Gate 3 και στο φινάλε αποφασίσατε να πάρετε το μέρος του Raphael, το φινάλε ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικό. Ο κύριος συγγραφέας του BG3, Adam Smith, σε μια συνέντευξή του στο IGN δήλωσε το εξής:

«Υπάρχουν τώρα εφτά διαφορετικά φινάλε για τον Raphael τώρα.Θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει για πολλά παραπάνω πράγματα. Δεν θα μιλήσω περισσότερο για να μη σας χαλάσω την εμπειρία.”

Ο CEO της Larian, Swen Vincke με τη σειρά του δήλωσε το εξής:

“Υπήρχαν τόσες πολλές εκδοχές και τόσα πολλά φινάλε για την ιστορία του και μην ξεχνάτε ότι έπρεπε να κάνουμε cinematic από όλα αυτά. Έτσι τις συντομεύαμε μερικές φορές. Οι παίκτες είχαν δίκιο που ήταν αναστατωμένοι γι’ αυτό και έτσι προσθέσαμε νέους επιλόγους».

Όπως βλέπουμε η Larian Studios δουλεύει εντατικά για να βελτιωθεί περαιτέρω το Baldur’s Gate 3 και άς εχουν περάσει αρκετοί μήνες από την κυκλοφορία του!