Αόριστη καθυστέρηση για το Ark: Survival Ascended – Center Expansion

Λίγο καιρό μετά την αρχική ανακοίνωση της καθυστέρησης των Center και Scorched Earth expansions για το Ark: Survival Ascended, η Studio Wildcard ανακοίνωσε την αόριστη καθυστέρηση για το Center Map.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο επίσημο blog της:

Πήραμε την απόφαση να αναβάλουμε το Center, καθώς δεν ήταν σε καλό δρόμο για να ξεκινήσει με το επίπεδο ποιότητας που απαιτούμε. Οι αφοσιωμένοι συνεργάτες μας – που εργάζονται στο Center ενώ εστιάζουμε και στο Scorched Earth – χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθούν ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας και τις δικές σας.

Λυπούμαστε για αυτήν την αλλαγή στα σχέδια, αλλά γνωρίζουμε ότι θα αξίζει τον κόπο όταν κυκλοφορήσει το Center.

Από την ανακοίνωσή του πέρυσι, το Ark: Survival Ascended, το αμφιλεγόμενο πλήρες remaster Unreal Engine 5 του Ark: Survival Evolved, αντιμετώπισε πολλές καθυστερήσεις, επηρεάζοντας τόσο την κυκλοφορία του βασικού παιχνιδιού όσο και τα συνοδευτικά remasters.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, η κυκλοφορία του remaster αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, με επακόλουθες καθυστερήσεις να επηρεάζουν τις εκδόσεις Xbox Series X/S και PS5. Επιπλέον, τα remasters expansions, που αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσουν παράλληλα με το βασικό παιχνίδι, έχουν επίσης πολλές αναβολές, με τις μεταβαλλόμενες ημερομηνίες κυκλοφορίας να προκαλούν απογοήτευση στους παίκτες

Εκτός από τα expansions όμως, το Ark: Survival Ascended εξακολουθεί να παλεύει με παράπονα σχετικά με την απόδοση, bugs, glitches, προβλήματα στους servers και cheats που έχουν παραμείνει από την κυκλοφορία.

Η Η Wildcard επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Gigantoraptor – έναν νέο δεινόσαυρο που αρχικά επρόκειτο να φτάσει μαζί με το remaster του The Center – σε μια ενημέρωση αυτή την Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου.