Ανακοινώθηκε το Sonic Rumble για κινητές συσκευές

Η SEGA ανακοίνωσε το πριν από λίγες ώρες το Sonic Rumble ένα battle royale παιχνίδι 32 παικτών βασισμένο στη σειρά Sonic the Hedgehog που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Rovio.

Το επερχόμενο παιχνίδι Sonic για κινητά προσκαλεί τους παίκτες να εισέλθουν σε ένα σκοτεινό παιχνίδι που δημιουργήθηκε από τον Dr. Eggman. Οι παίκτες θα αναλάβουν τον έλεγχο παιχνιδιών για να ανταγωνιστούν σε συναρπαστικές προκλήσεις με 32 παίκτες, αγωνιζόμενοι μεταξύ τους για να συλλέξουν τα περισσότερα δαχτυλίδια και να αποδείξουν ότι είναι οι γρηγορότεροι στο παιχνίδι.

Με χαρακτήρες από το σύμπαν του Sonic the Hedgehog, όλοι διαθέσιμοι για customization, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά avatar και να βυθιστούν στην “κινηματογραφική δράση του παιχνιδιού”.

Η SEGA στοχεύει στο να επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της μάρκας Sonic the Hedgehog στην παγκόσμια αγορά κινητών παιχνιδιών με την εμπειρία και το marketing της Rovio.

Ένας early access beta κύκλος έχει οριστεί για τις 24 έως 26 Μαΐου. To Sonic Rumble θα κυκλοφορήσει για iOS και Android αυτό το χειμώνα.