Ανακοινώθηκε το Shield Strike

Η PixelHeart και η Statera Studio ανακοίνωσαν επίσημα Shield Strike, ένα 2D platform fighter που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε υπολογιστή μέσω Steam το 2025.

Προσφέροντας μια μοναδική αλλαγή στο είδος, το Shield Strike εισάγει ένα ανταγωνιστικό στυλ παιχνιδιού όπου οι παίκτες χρησιμοποιούν ασπίδες ως βλήματα παράλληλα με τις ικανότητες κάθε ενός από τους οκτώ χαρακτήρες.

Βυθιστείτε σε μια επική μεσαιωνική φαντασίωση καθώς εντάσσεστε στις τάξεις των οκτώ γενναίων πολεμιστών στην προσπάθειά τους να νικήσουν ένα απειλητικό κολασμένο πλάσμα. Οπλισμένοι με θεϊκές ασπίδες και μεγάλη αποφασιστικότητα, οι παίκτες διασχίζουν χειροποίητα pixel περιβάλλοντα σε 10 δυναμικά στάδια, το καθένα με τρεις προκλητικές αρένες. Με περισσότερους από 40 διαφορετικούς εχθρούς και πέντε τρομερά αφεντικά για να νικήσουμε, οι παίκτες πρέπει να κυριαρχήσουν στην τέχνη της ρίψης ασπίδων, να αμυνθούν επιδέξια από αντιπάλους, να εξαπολύσουν καταστροφικές επιθέσεις σώμα με σώμα και να αποφύγουν τις εχθρικές επιθέσεις για να βγουν νικητές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο trailer: