Οι συνιδρυτές της Rocksteady ίδρυσαν νέο studio

Oι Sefton Hill και Jamie Walker, συνιδρυτές της Rocksteady, έφυγαν από την εταιρεία το 2022 για να ανοίξουν ένα τελείως νέο στούντιο.

Με έδρα το Λονδίνο, οι δύο φίλοι ίδρυσαν το νέο AAA Studio με επωνυμία Hundred Star Games. Αν και η ύπαρξη της Hundred Star Games ήταν ήδη γνωστή, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι Hill και Walker είναι οι διευθυντές.

Το studio στοχεύει να συγκεντρώσει μια ομάδα από 100 βετεράνους της βιομηχανίας αλλά και ανερχόμενα ταλέντα, επικεντρώνοντας σε μοναδικές gaming εμπειρίες και δημιουργίες. Μέχρι στιγμής, το studio έχει συγκεντρώσει 25 εργαζόμενους αλλά δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα τα έργα του.

Ο Sefton Hill και ο Jamie Walker έφυγαν από την Rocksteady, όπου πέρασαν 18 χρόνια, τον Οκτώβριο του 2022, εκφράζοντας την πρόθεσή τους να ξεκινήσουν μαζί μια νέα περιπέτεια. Παρά την προσδοκία για το Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League, το οποίο αντιμετώπισε καθυστερήσεις και κρίσιμες καταστάσεις, το νέο εγχείρημα των Hill and Walker, η Hundred Star Games, βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται στο μέλλον.