Ανακοινώθηκε το Kingdom Come: Deliverance II

Last updated:

H Deep Silver και η Warhorse Studios κράτησαν την υπόσχεσή τους και αποκάλυψαν επίσημα το επόμενο παιχνίδι στην σειρά Kingdom Come, το Kingdom Come: Deliverance II.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, η ομάδα παρουσίασε την δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στον νέο τίτλο δείχνοντας τα ανανεωμένα, λεπτομερή γραφικά του τίτλου, τον πολύχρωμο ζωντανό κόσμο του και τα πανέμορφα περιβάλλοντά του.

Ο Henry, ο πρωταγωνιστής του πρώτου παιχνιδιού συνεχίζει το ταξίδι του με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να τον εξελίξουν όπως θέλουν μέσα από την ιστορία και να διαμορφώσουν τα γεγονότα ανάλογα τις επιλογές τους. Οι πράξεις μας διαμορφώνουν τη μοίρα του Henry και πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε αυτόν. Θα μπορούμε να προσαρμόσουμε ελεύθερα την εμφάνισή του, τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό του, ενώ κρατάτε μια ηθική στάση για τα γεγονότα γύρω μας. Θα ταξιδέψουμε σε όλη τη γη συμμετέχοντας σε μοναδικές δραστηριότητες, όπως σιδηρουργία και τοξοβολία, για να βυθιστούμε εκ νέου σε αυτή τη ζωντανή περιοχή της Ευρώπης που θα θυμάται για πάντα τις ενέργειές μας.

Το δεύτερο παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Βασίλειο της Βοημίας, αρχές 15ου αιώνα, όπου έχει επικρατήσει το χάος. Καθώς οι εισβολείς λεηλατούν αυτήν την ακυβέρνητη γη, σπέρνοντας φόβο και τρόμο, ο Henry αναζητά εκδίκηση για τη δολοφονημένη οικογένειά του. Τώρα, ως ένα έμπιστο μέλος του βασιλιά, ο Henry στέλνεται να συνοδεύσει τον Sir Hans Capon σε μια δύσκολη αποστολή. Αφού δέχονται ενέδρα και παραλίγο να σκοτωθούν, οι δύο νεαροί ξεκινούν μια σειρά από επικίνδυνες περιπέτειες, θέτοντας τις δεξιότητες, τον χαρακτήρα και τη φιλία τους στην απόλυτη δοκιμασία.

Τέλος, η ομάδα παρουσίασε και την μουσική του παιχνιδιού που, από αυτά που ακούσαμε, είναι ανατριχιαστικά καλή.

To Kingdom Come: Deliverance II κυκλοφορεί στο τέλος του 2024 για PS5, Xbox Series X|S και PC.