Ο εκδότης του Cities Skylines 2 αποζημειώνει για τα DLC

Η Paradox Interactive και η Colossal Order ζήτησαν δημόσια συγνώμη στους παίκτες του Cities Skylines 2, αναγνωρίζοντας την απογοήτευσή τους για την κατάσταση του παιχνιδιού και την πρόσφατη έκδοση του DLC Beach Properties.

Εκφράζουν τη λύπη τους για το γεγονός ότι η έκδοση περιεχομένου που διατέθηκε δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και δεσμεύονται να αναβάλλουν οποιοδήποτε μελλοντικό επί πληρωμή DLC για αόριστο χρονικό διάστημα. Ως μέρος της προσπάθειας αντιμετώπισης της κατάστασης, το Beach Properties θα δίνεται δωρεάν, ενώ οι κάτοχοι της Ultimate Edition θα λάβουν επιπλέον αποζημίωση στα Creator Packs και Radio Stations, με συνολική αξία 39,99€.

Επιπλέον, η Paradox υπόσχεται να δώσει προτεραιότητα σε δωρεάν ενημερώσεις πριν συνεχίσει την εργασία της στα επί πληρωμή DLC, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία της επόμενης επέκτασης, Bridges and Ports, να αναβληθεί για το 2025. Προτίθενται να διατηρήσουν ανοιχτή επικοινωνία με την κοινότητα, προγραμματίζοντας μια συνάντηση συμβουλευτικού χαρακτήρα με προβεβλημένα μέλη για να συζητήσουν το σχέδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού και να διασφαλίσουν τη διαφάνεια. Επιπλέον, η κυκλοφορία του παιχνιδιού στις κονσόλες, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την άνοιξη, προορίζεται τώρα για τον Οκτώβριο, εφόσον υπάρξουν ικανοποιητικές προόδους στη βελτιστοποίηση.

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, το Cities Skylines 2 αντιμετώπισε κριτική λόγω προβλημάτων απόδοσης και έλλειψης υποστήριξης mods. Η απόφαση της Paradox να κυκλοφορήσει το DLC Beach Properties κατά τη διάρκεια των προσπαθειών επιδιόρθωσης του παιχνιδιού προκάλεσε περαιτέρω αντιδράσεις από τους οπαδούς. Παρ’ όλα αυτά, οι εταιρείες επιμένουν στη δέσμευσή τους να αντιμετωπίσουν αυτές τις ανησυχίες και να βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία των παικτών.