Αποκαλύφθηκε επίσημα το Marvel Rivals

Κρατώντας την υπόσχεσή της, η Marvel Games αποκάλυψε επίσημα τον νέο της τίτλο. Το Marvel Rivals, όπως ονομάζεται ο τίτλος, θα είναι ένα free-to-play team-based PVP shooter για υπολογιστές με την στήριξη της NetEase.

Το Marvel Rivals υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού συνεργασίας, συγκεντρώνοντας ομάδες έξι παικτών για να πολεμήσουν σε δυναμικά και καταστροφικά περιβάλλοντα που διοικούνται από εμβληματικούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, όπως ο Iron Man, ο Groot και η Scarlet Witch.

Αναπτυσσόμενο από βετεράνους του κλάδου με εμπειρία από τα Call of Duty και Battlefield, το παιχνίδι υπόσχεται ένα μεγάλο roster και δυναμική συνέργεια μεταξύ των ηρώων, επιτρέποντας στους παίκτες να συντονίζουν διάφορους συνδυασμούς χαρακτήρων για στρατηγικό παιχνίδι.

Η ιστορία του παιχνιδιού περιστρέφεται γύρω από τη σύγκρουση μεταξύ του τυραννικού δικτάτορα Doctor Doom και του μελλοντικού ομολόγου του από το 2099, που οδηγεί στη σύγκλιση πολλαπλών συμπάντων στο Timestream Entanglement και στην εμφάνιση νέων κόσμων και κρίσεων.

Οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε έντονες μάχες ως Super Heroes και Super Villains από όλο το multiverse, συνεργαζόμενοι ή εναντίον του άλλου για να ματαιώσουν τις φιλοδοξίες και των δύο Doom και να αποτρέψουν την κυριαρχία της πραγματικότητας. Ο Jay Ong της Marvel Games περιγράφει το Marvel Rivals ως ένα από τα πιο φιλόδοξα έργα της ομάδας, αντανακλώντας την αφοσίωση και το πάθος του προγραμματιστή.

Προγραμματισμένο για μια Alpha δοκιμή τον Μάιο, το Marvel Rivals προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους παίκτες να εγγραφούν για έγκαιρη πρόσβαση και να παράσχουν σχόλια για την εξέλιξη του παιχνιδιού.