Ανακοινώθηκε το Cataclismo

Η Digital Sun, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Moonlighter, ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο real-time strategy, tower defense παιχνίδι με όνομα Cataclismo.

Στο Cataclismo καλούμαστε να προστατεύσουμε το τελευταίο φυλάκιο της ανθρωπότητας σε έναν κατακερματισμένο κόσμο χτίζοντας πέτρινα κτήρια ώστε να προστατεύσουμε το τοπίο από κύμματα τεράτων.

Το Cataclismo είναι ο πρώτος αυτοδημοσιευμένος τίτλος της Digital Sun, έχοντας προηγουμένως αναπτύξει το επιτυχημένο RPG Moonlighter (το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα) και το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς spinoff του League of Legends, The Mageseeker.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια single-player campaign 30 ωρών, γεμάτη με VA και cutscenes, κατά τη διάρκεια των οποίων οι παίκτες θα μεταμορφώνονται σε κορυφαίους κατασκευαστές και θα ενωθούν με τη Lady Iris, την πιο πολλά υποσχόμενη researcher στην τελευταία πόλη της ανθρωπότητας, σε μια ιστορία ελπίδας.

Μαζί με το single-player campaign, το Cataclismo θα προσφέρει Survival, Creative και Skirmish modes τα οποία θα προσφέρουν μοναδικούς τρόπους παιχνιδιού.

Το Cataclismo έρχεται σε PC το δεύτερο τρίμηνο του 2024.