Απολύσεις ανακοινώθηκαν στην CI Games

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι η Behaviour Interactive αποδέσμευεσε 45 περίπου εργαζόμενους από το προσωπικό της, μια ακόμα εταιρεία ανακοίνωσε απολύσεις.

Η CI Games, η εταιρεία ανάπτυξης και έκδοσης του Lords of the Fallen, ανακοίνωσε πως απέλυσε το 10% του προσωπικού της. Όπως δήλωσε η εταιρεία, η απόφαση αυτή έχει ως σκοπό να διατηρήσει την δύναμη και την σταθερότητα της εταιρείας, παρόλο που ήταν μια δύσκολη κίνηση.

Αυτές οι απολύσεις θα επηρεάσουν εργαζόμενους σε όλη την εταιρεία, από την ομάδα ανάπτυξης του Lords of the Fallen, Hexworks, το studio του Sniper Ghost Warrior, Underdog, και την πλειοψηφία της ομάδας Marketing.

O CEO της εταιρείας Marek Tyminski δήλωσε:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από αυτούς για τον ρόλο που έπαιξαν κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί μας. Γίνονται περαιτέρω επιχειρηματικές βελτιστοποιήσεις στις διαδικασίες του οργανισμού.”

Το Lords of the Fallen, που ήταν ένα από τα πιο ακριβά έργα της εταιρείας, κατάφερε να πουλήσει 1 εκατομμύριο αντίγραφα στις 10 πρώτες μέρες του και ήταν ο πιο “φιλόδοξος τίτλος στα 20 χρόνια της εταιρείας.”