Η KeokeN Interactive απέλυσε προσωπικό

Η ομάδα πίσω από το Deliver Us Mars, KeokeN Interactive προχώρησε σε απολύσεις των μελών της ομάδας της λόγω της απουσίας βιώσιμων επιλογών έκδοση για τα επερχόμενα έργα της.

Οι CEO της ομάδας Koen Deetman και ο Paul Deetman μοιράστηκαν αυτά τα νέα μέσω μιας λεπτομερούς δήλωσης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X. Παρά αυτή την αποτυχία, η εταιρεία παραμένει δεσμευμένη να αναζωογονήσει την ομάδα της στο μέλλον για να συνεχίσει την κληρονομιά των παιχνιδιών της.

Παρά τις προηγούμενες προσπάθειες να εξασφαλίσει επενδυτικούς εταίρους για τα πέντε εν εξελίξει έργα του, το στούντιο φαίνεται να απέτυχε να βρει την απαραίτητη χρηματοδότηση, οδηγώντας στην δύσκολη απόφαση για συρρίκνωση.

Το Deliver Us Mars, η προηγούμενη κυκλοφορία του στούντιο τον Φεβρουάριο του προηγούμενου έτους, αντιμετώπισε εκδοτικές προκλήσεις όταν κυκλοφόρησε από την πλέον ανενεργή εταιρεία της Frontier, Frontier Foundry. Αυτή η ετικέτα, όπως αποκαλύφθηκε σε πρόσφατη έκθεση απολύσεων στην Frontier, τερματίστηκε τον Ιούνιο του 2023 λόγω οικονομικών προβλημάτων και κλιμάκωσης του ανταγωνισμού από άλλους τρίτους εκδότες.

Η KeokeN Interactive δεν το βάζει κάτω όμως, καθώς σχεδιάζει να ξεκινήσει μια εκστρατεία Kickstarter για οικονομική υποστήριξη για το επόμενο έργο τους, το Deliver Us Home. Παρά τις τρέχουσες αποτυχίες, το στούντιο παραμένει αποφασισμένο να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια και να συνεχίσει να παράγει παιχνίδια στο μέλλον.