Ανακοινώθηκε η ημ. κυκλοφορίας του Lysfanga: The Time Shift Warrior

H Quantic Dream και η ομάδα ανάπτυξης Sand Door Studio έδωσαν στην δημοσιότητα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Lysfanga: The Time Shift Warrior μαζί με το αντίστοιχο trailer.

Το Lysfanga: The Time Shift Warrior εισάγει τους παίκτες στις αρχαίες πόλεις της Antala. Μετά από μισή χιλιετία ειρήνης, ένας νέος κίνδυνος κρέμεται πάνω από το βασίλειο. Η μοίρα του εξαρτάται από την Imë, μια πανίσχυρη πολεμίστρια προικισμένη με θεϊκές δυνάμεις που της επιτρέπουν να ελέγχει τον χρόνο στη μάχη για να καλέσει κλώνους του εαυτού της και να προστατεύσει το Νέο Βασίλειο από την εισβολή ενός αρχαίου και ισχυρού εχθρού: των Raxes. Ελέγχοντας την Ime και έναν στρατό του παρελθόντος της, οι παίκτες προχωρούν στις αρχαίες πόλεις για να αναπτύξουν το οπλοστάσιο των όπλων της Ime, να αποκτήσουν νέα ξόρκια και να προετοιμαστούν για μια πολύ μεγαλύτερη απειλή μπροστά.

Σε αυτόν τον hack-and-slash τίτλο, οι παίκτες θα βιώσουν ένα συναρπαστικό σύστημα μάχης, το οποίο τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν παλιές χρονικές εκδόσεις της ηρωίδας για να επαναλάβουν επιθέσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια της μάχης. Το παιχνίδι απαιτεί από τους παίκτες να πάρουν στρατηγικές αποφάσεις με τον εαυτό τους για να λύσουν γρίφους, να νικήσουν τους Raxes και να βοηθήσουν την Ime να πετύχει στην αναζήτησή της.

Το Lysfanga: The Time Shift Warrior θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam και Epic Games Store στιος 13 Φεβρουαρίου στην τιμή των €24.99