Ξεκινούν οι τεχνικές δοκιμές του Hades 2

Η Supergiant Games ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη τεχνική δοκιμή για το Hades 2 ενόψει της Early Access κυκλοφορίας του αργότερα μέσα στην χρονιά.

Η δοκιμή θα προσφέρει μια περιορισμένη προεπισκόπηση του παιχνιδιού, με την πρώτη κύρια περιοχή, τους χαρακτήρες, τα συστήματα και το περιεχόμενο της πρώιμης φάσης. Αν και η διάρκεια της δοκιμής εκτιμάται ότι θα είναι μεγαλύτερη από μία εβδομάδα αλλά μικρότερη από ένα μήνα, η πρόσβαση σε αυτήν θα είναι επιλεκτική και δεν θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Σύμφωνα με την Supergiant:

Ένα υποσύνολο παικτών που ζητούν πρόσβαση θα προσκληθούν να συμμετάσχουν μέσω email από το Steam με οδηγίες. Αναμένουμε να ξεκινήσουμε με έναν μικρό πληθυσμό παικτών και μετά να τον αυξήσουμε με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, ακόμα κι αν δεν προσκληθείτε στην τεχνική δοκιμή αμέσως, ενδέχεται να προσκληθείτε αργότερα. Η διαδικασία μας συνοψίζεται στα εξής: προσκαλούμε μερικούς παίκτες, διορθώνουμε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προσκαλούμε περισσότερους παίκτες και ούτω καθεξής.

Παρά το περιορισμένο πεδίο εφαρμογής, η προσμονή για την τεχνική δοκιμή είναι υψηλή μεταξύ των παικτών. Το αρχικό Hades, που κυκλοφόρησε το 2020, γνώρισε ευρεία αναγνώριση, με την βαθμολογία των κριτικών να ανέρχεται σε επίπεδα της τάξεως του 90% και άνω και μια «συντριπτικά θετική» βαθμολογία στο Steam.

Η Supergiant Games στοχεύει στη διεξαγωγή της δοκιμής όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται για την ελαχιστοποίηση τεχνικών προβλημάτων, επιτρέποντας στους δοκιμαστές να επικεντρωθούν στην παροχή σχολίων σχετικά με την εμπειρία παιχνιδιού. Το στούντιο εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την υπομονή και την υποστήριξη της κοινότητας καθώς προετοιμάζεται για την επερχόμενη φάση πρώιμης πρόσβασης.

Για να συμμετάσχουν στην τεχνική δοκιμή Hades 2, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στο Steam και θα ειδοποιηθούν μέσω email μετά την έγκριση.