Πρώτο ρεκόρ για το Hades 2, ξεπερνά τους 100.000 ταυτόχρονους παίκτες

Μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία-έκπληξη, το Hades 2 απολαμβάνει το πρώτο του μεγάλο επίτευγμα αφού προσέλκυσε πάνω από 100.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, τριπλασιάζοντας το ρεκόρ του πρώτου παιχνιδιού στην πλατφόρμα.

Το παιχνίδι κατάφερε να προσελκύσει 103,567 ταυτόχρονους παίκτες μέσα σε 24 ώρες με τους 61,941 να παίζουν την ώρα συγγραφής αυτού του άρθρου. Αξίζει να σημειωθεί πως το Hades έφτασε τους 37,749 παίκτες σε όλη την διάρκεια της ζωής του από το 2020 – αλλά μην ξεχνάμε πως κυκλοφόρησε και σε κονσόλες όπως το PS5, Xbox X|S και Nintendo Switch.

To Hades 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και τρία χρόνια και η ομάδα ανάπτυξης, Supergiant Games, ήθελε το παιχνίδι να είναι “αρκετά έτοιμο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να έχουν μια καλή εμπειρία αμέσως, αλλά όχι αρκετά έτοιμο ώστε να είναι πολύ αργά στην ανάπτυξη για εμάς να ενεργήσουμε με βάση τα σχόλια που θα λαμβάνουμε“.

Τέλος, η πρώτη σημαντική ενημέρωση του Hades 2 “θα χρειαστεί μερικούς μήνες ακόμα” για να κυκλοφορήσει. Η Supergiant σχεδιάζει να προσθέσει ένα νέο μέρος του Κάτω Κόσμου, τη δυνατότητα προσαρμογής του κεντρικού Hub του παιχνιδιού και ένα νέο όπλο. Επιπλέον, το παιχνίδι περιέχει και Ελληνική Μετάφραση.

Το Hades 2 είναι διαθέσιμο στα Early Access των Steam και Epic Games Store.