Το Warhammer 40.000 με τον Henry Cavill είναι σε καλό δρόμο

Μετά την απεργία των ηθοποιών στο Χόλυγουντ, αρκετά νέα project μπήκαν στο πάγο και είχαμε τεράστιες αναβολές για νέες ταινίες. Η ταινία Warhammer 40.000 με τον Henry Cavill ήταν μια από αυτές.

Ένα χρόνο αφότου η Amazon Studios ανακοίνωσε ότι είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το Warhammer 40.000 και σχεδίαζε να ξεκινήσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν με το Warhammer που θα ήταν παραγωγός και πρωταγωνιστής ο Henry Cavill. Η εταιρεία Games Workshop επιβεβαίωσε τελικά ότι η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε.

Η Games Workshop, η Amazon μαζί με τον Cavill, συνεργάζονται στενά για το Warhammer 40,000. Δεν είναι σίγουρο ακόμα αν θα δούμε πρώτα μια τηλεοπτική σειρά στο σύμπαν του Warhammer ή κάποια ταινία. Το Games Workshop λέει ότι μπορεί να καταλήξει να κάνει και τα δύο πρώτα.Η Games Workshop δήλωσε το εξής

“Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι μια ελίτ ομάδα σεναριογράφων, ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο πάθος για τον Warhammer, δουλεύει στο να φέρει τους χαρακτήρες που αγαπάτε στην οθόνη, Αυτή η ομάδα θα στηριχθεί από τον Henry Cavill, ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του ως εκτελεστικός παραγωγός – φέρνοντας το στυλό, το σπαθί του και/ή το δόρυ του στο έργο».

Τέλος ο Henry Cavill δήλωσε:

”Αγαπούσα το Warhammer από τότε που ήμουν παιδί, κάνοντας αυτή τη στιγμή πραγματικά ξεχωριστή για μένα. Η ευκαιρία του να δουλεύεις σε αυτό το σύμπαν είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για όλη τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν οι Vertigo, Amazon και Games Workshop για να γίνει αυτό. Ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής».