Το Unreal Physics εμφανίστηκε στο Steam

Η Jilted Generation Productions κυκλοφόρησε ένα δωρεάν παιχνίδι στο Steam με τίτλο Unreal Physics με σκοπό την επίδειξη των εντυπωσιακών physics της Unreal Engine 5.

Στην ουσία πρόκειται για ένα 3D sandbox και αποτελεί ένα tech demo που μπορείτε να δείτε διάφορα physics που δημιουργήθηκαν με την Unreal Engine 5.

Τα συστήματα physics FluidNinja και Chaos φαίνεται να συνδυάζονται σε αυτό το demo για να παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με ρεαλιστικές προσομοιώσεις κίνησης και καταστροφής.

Το FluidNinja σύστημα δίνει στην ουσία τη φυσική στη κίνηση ρευστών όπως το νερό αλλά και κάποια αέρια όπως ο καπνός. Το σύστημα Chaos δίνει ρεαλισμό στη καταστροφή κτηρίων, αντικειμένων, οχημάτων κλπ. Όπως λέει και το όνομα του βοηθάει σε σκηνές χάους στο παιχνίδι ώστε να νιώσεις μια μεγάλη έκρηξη και να βλέπεις μικρά κομματάκια να πετάγονται παντού.

Τα δύο παραπάνω συστήματα αποτελούν πολύ υψηλή τεχνολογία στο είδος τους και έστω και σε ένα demo η συνύπαρξη τους προκαλεί ενθουσιασμό.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι θα βρείτε να διαλέξετε μεταξύ αρκετών διαφορετικών “demos” για να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα. Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι από εδώ.