Το “Physint” είναι ο επόμενος τίτλος του Kojima

Λίγο πριν την παρουσίαση του Death Stranding 2, ο Hideo Kojima και η Kojima Productions επιβεβαίωσαν πως μετά το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ένα “next-generation action espionage game” – κάτι κοντά στην σειρά Metal Gear Solid.

Ο τίτλος του έργου, προς το παρόν, είναι “Physint” και δεν θα είναι ένα κλασικό παιχνίδι Stealth:

Έχουμε μεγάλη εμπειρία με τη Sony, έχοντας αναπτύξει μαζί το είδος της κατασκοπείας για 30 χρόνια. Επίσης η Sony δεν κάνει μόνο παιχνίδια αλλά και μουσική και ταινίες

Ο Kojima είπε ότι το στούντιο σχεδιάζει να «συνενώσει τεχνολογία αιχμής και ταλέντα από όλο τον κόσμο για να το δημιουργήσει [το παιχνίδι]».

“Φυσικά, είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι, αλλά είναι και ταινία ταυτόχρονα από άποψη εμφάνισης, ιστορίας, θέματος, καστ, υποκριτικής, μόδας και ήχου. Με αυτόν τον τίτλο ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια μεταξύ ταινίας και βιντεοπαιχνιδιών .”

Το Physint βρίσκεται σε “προετοιμασία” αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα ξεκινήσει την παραγωγή μόνο μετά το Death Stranding 2. Δεδομένης της θέσης του ως παιχνίδι “επόμενης γενιάς”, θεωρητικά θα μπορούσε να είναι μια υπόθεση για το PlayStation 6 (ή την πιο δυνατή έκδοση του 5), και ακόμη και τότε, μάλλον θα έρθει σε PC, εκτός και αν τα πράγματα αλλάξουν πολύ από τώρα και τότε.